VIP Medlemmer Login


Log på
 


 

When Security Matters

Hold dig opdateret året rundt med nyheder, artikler, sikkerhedsanalyser, kurser og uddannelser, messer og udstillinger samt produktnyt og ikke mindst set og sket - både i Danmark og internationalt - mens Dansk Security Magazine bringer dig helt i front med viden og indsigt indenfor hele sikkerhedsbranchen.

DSM - Better Safe Than Sorry


Om DSM

Om DSMVelkommen til Dansk Security Online Magazine
Dansksecurity.dk er landets eneste sikkerhedsportal, hvor hele sikkerhedsbranchen er samlet et sted. DSM online dækker alt fra Anti Terror til IT sikkerhed.

Hold dig opdateret året rundt med nyheder, artikler, sikkerhedsanalyser, kurser og uddannelser, messer og udstillinger samt nye produkter på markedet og ikke mindst set og sket - både i Danmark og internationalt - alt imens Dansk Security Magazine bringer dig helt i front med viden og indsigt indenfor hele sikkerhedsbranchen.

Med sine rødder baseret i sikkerheds industrien, som den tjener med en stærk redaktion og produktions team henvender Dansk Security Magazine sig til alle, som har beskæftigelse i og omkring sikkerhedsfunktioner - ledende medarbejdere, sikkerhedschefer og chefer med et sikkerhedsansvar.

Bliv medlem af DSM
Bliv medlem af DSM - og få adgang 24 timer i døgnet - året rundt til alle fagsektioner på DSM online. Klik her for at tilmelde dig.

Kontakt redaktionen
Har du en god historie? Set eller hørt nyt som er til glæde og gavn for hele branchen – eller ønsker du at få dine artikler og produkt nyt online på DSM. Så er du altid velkommen til at kontakte os på  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Profilér DIT firma til hele netværket ...
Hvis du er interesseret i at annoncere på DSM portalen - Klik her for at læse mere.

Ophavsret
Det er tilladt at downloade materiale, som er vist på dette website, såfremt materialet benyttes til ikke-kommercielt og privat brug og forudsat, at De respekterer alle meddelelser og angivelser om ophavsret, varemærkeret og andre ejendomsrettigheder og ikke foretager nogen som helst ændringer deri.

Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, opslå, sende eller distribuere på en hvilken som helst måde, indholdet af dette website, herunder tekst, billeder, lyd, video til brug for enten offentlig eller kommerciel brug eller kommunikation uden forudgående skriftlig tilladelse fra DSM - Business Nordic ApS.

Juridiske forbehold

Dansksecurity.dk (DSM) er udarbejdet i overensstemmelse med dansk ret. Rimelige foranstaltninger foretages for at sikre, at indholdet på dansksecurity.dk (DSM) er korrekt og ajourført. Dansksecurity.dk (DSM) / Business Nordic ApS giver dog ingen indeståelser eller garantier for rigtigheden, rækkefølgen, betimeligheden eller fuldstændigheden af indholdet på siten og kan uden forudgående varsel afbryde visningen af Dansksecurity.dk (DSM).

Informationen på Dansksecurity.dk (DSM) er alene tiltænkt som en generel orientering.
Dansksecurity.dk (DSM) / Business Nordic ApS fraskriver sig enhver kontrol over, tilhørsforhold med eller godkendelse af andre websites som henviser til dansksecurity.dk (DSM), eller andre websites som dansksecurity.dk (DSM) henviser til.

Informationer og oplysninger på websiten dansksecurity.dk (DSM) er vist "som beset" og "som til rådighed" uden nogen udtrykkelige eller stiltiende garantier eller indeståelser.

Dansksecurity.dk (DSM) / Business Nordic ApS er ikke ansvarlig for ethvert direkte, indirekte, tilfældigt tab eller følgeskade, som hidrører fra adgangen til, brugen af eller tillid til indholdet af dansksecurity.dk (DSM) eller andre websites, som dansksecurity.dk (DSM) henviser til, eller websites som henviser til dansksecurity.dk (DSM) uanset om sådan indhold er korrekt eller fuldstændigt, og dansksecurity.dk (DSM) / Business Nordic ApS vil ikke betale nogen erstatning for tab eller pønal eller anden skade, som følge af en sådan adgang til, brugen af eller tillid til indholdet af dansksecurity.dk (DSM) eller andre websites, som henviser til dansksecurity.dk (DSM), eller andre websites som dansksecurity.dk (DSM) henviser til.

Dansk Security Online Magazine ejes og drives af:

Business Nordic ApS
Telegrafvej 5B, 3. sal
2750 Ballerup
Telefon 70 204 206
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

VIP Fagsektion

ALFA Netværk
Aflytning og spionage
Anti-terror
Aut. virksomheder
Brand
Downloads
Efterforskning
Efterlysning
IT-sikkerhed
Låse, gitter & skalsikring
Nattelivet
Ordforklaring
Råd og vejledning
Satellitovervågning
Visitation/VIP sikkerhed
VIP Medlemskab
Læs mere om DSM ...