VIP Medlemmer Login


Log på
 
Milestone Systems rykker et skridt nærmere det kinesiske marked

Administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems, er netop hjemvendt fra et fem dage langt besøg i Kina i selskab med statsminister Anders Fogh Rasmussen samt en større danske erhvervsdelegation. Med sig hjem i kufferten har Lars Thinggaard en dybere indsigt i det kinesiske marked og er nu et skridt nærmere etableringen af et datterselskab i Kina.

Milestone Systems er rykket et skridt nærmere drømmen om at levere til sikkerhedsindustrien på det kinesiske marked. Administrerende direktør Lars Thinggaard er netop kommet hjem efter et fem dage langt besøg i både Beijing og Shanghai, hvor han i selskab med statsministeren og en dansk erhvervsdelegation deltog i et fremstød for et øget erhvervs- og klimasamarbejde mellem Danmark og Kina. Som repræsentant for det eneste softwareselskab besøgte Lars Thinggaard blandt andet en forskningspark og deltog i møder sammen med statsministeren og højtstående kinesiske politikere samt den kinesiske sikkerhedsindustri.

lars-thinggaard.jpg
Lars Thinggaard og Ander Fogh Rasmussen i Kina oktober 2008

Milestone Systems ønsker at udforske markedspotentialet og samarbejdsmuligheder i forbindelse med salg og udvikling på de asiatiske markeder. I dag sælger Milestone Systemes sine IP-baserede softwareprodukter via partnere i mere end 90 lande verden over, herunder Japan, Thailand og Taiwan. Og besøget i Kina har da også bragt drømmen om et datterselskab i Kina endnu tættere på.

”Milestone Systems er en virksomhed i fortsat vækst, og Kina – og Asien generelt – er et af de vigtigste markeder, hvor vi ønsker at styrke vores tilstedeværelse. Under mit besøg i Kina har jeg løbende været i dialog med en række af de store spillere i den kinesiske sikkerhedsindustri med henblik på etableringen af et datterselskab i Kina, så vi kan komme endnu tættere på vores asiatiske partnere,” siger administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems.

Salg i Asien fordoblet 100 procent
I december 2006 åbnede Milestone Systems et datterselskab i Singapore, som håndterer al salg og distribution til sikkerhedsindustrien på de asiatiske markeder. I dag beskæftiger datterselskabet fire medarbejdere, men antallet af medarbejdere forventes fordoblet i løbet af 2009. Milestone Systems kan konstatere, at selskabets salg af overvågningsløsninger til sikkerhedsindustrien i den asiatiske region i 2008 er vokset med mere end 100 procent i forhold til 2007, og derfor er der al mulig grund til at satse på regionen, herunder Kina.

Under sit besøg i Kina var Lars Thinggaard i dialog med nogle af Kinas største teleselskaber, som i stigende grad integrerer videoovervågning og andre visuelle tjenester i deres produktporteføljer. Og Milestone Systems sigter da også efter langsigtede samarbejdsaftaler med kinesiske sikkerheds- og softwareselskaber. Under sit besøg underskrev Lars Thinggaard da også en partneraftale med Hikvision, som er Kinas førende producent af digitale videooptagere og netværkskameraer med over 1.000 forhandlere i Kina.

”Det kinesiske marked udgør uden tvivl et kæmpe potentiale og vil også være et oplagt sted at være repræsenteret i forhold til vores partnere på de øvrige asiatiske markeder. Målet er at etablere et datterselskab på det kinesiske marked inden for to år,” siger administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems.

Overvågning beskytter miljøet
Mens besøget i Shanghai primært fokuserede på udvikling og innovation, var omdrejningspunktet for besøget i Beijing klima og energi. Statsminister Anders Fogh Rasmussen og den danske delegation diskuterede vedvarende energikilder og industriel bæredygtighed, og for Milestone Systems var det en oplagt mulighed at vise, hvordan overvågning kan anvendes til fordel for miljøet.

”Vi leverer softwareløsninger til vindmølleparker og har installationer i vandrensnings- og energianlæg rundt om i verden. Her anvendes overvågningssoftwaren primært til at alarmere om potentielle farer i forhold til produktionen og processerne – og dermed beskytte miljø, mennesker og værdier,” siger administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems.

Yderligere oplysninger
Administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems A/S
E-mail:     Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Telefon: +45 88 300 300
Mobil:     +45 40 993 032

Om Milestone Systems
Milestone Systems er en førende producent af IP-baseret software til digital videoovervågning. XProtect-produktserien bygger på åbne standarder og supporterer over 450 forskellige typer netværkskameraer via LAN, WAN eller internettet. Milestone har mere end 35.000 løsninger installeret verden over, bl.a. hos Arbejdernes Landsbank, IKEA, DSV Transport, DTU, SAS Radisson Hoteller, Scandlines, Statoil og TDC. Med hovedsæde i Danmark har Milestone Systems salgskontorer i USA, England, Frankrig, Tyskland, Singapore, Japan, Dubai og Italien med autoriserede partnere i over 90 lande. Læs mere på www.milestone.dk.

 

VIP Fagsektion

ALFA Netværk
Aflytning og spionage
Anti-terror
Aut. virksomheder
Brand
Downloads
Efterforskning
Efterlysning
IT-sikkerhed
Låse, gitter & skalsikring
Nattelivet
Ordforklaring
Råd og vejledning
Satellitovervågning
Visitation/VIP sikkerhed
VIP Medlemskab
Læs mere om DSM ...