VIP Medlemmer Login


Log på
 
Oplev sikringsløsninger på Sectech der kan øge din indtjening
SECTECH 2008

Mens du er på Sectech, må du ikke gå glip af muligheden for at opleve en masse spændende produkter på Lemvigh-Müllers stand for Alarm, Sikring og Overvågning. Her kan du høre om, hvordan du kan udvikle din forretning og få demonstreret en række interessante løsninger. Samtidig vil du møde en kompetent samarbejdspartner, der kan tilbyde jer et stærkt logistiksystem, en enestående og prisvindende e-handelsportal og et højt supportniveau – også på TCP/IP.

Nye detektorer fra GE Security
De nye PIR-detektorer fra GE Security har branchens mest avancerede og sofistikerede spejloptik. GE Securitys ingeniører mindsket spejlenes størrelse og samtidigt indlagt flere gardindækninger. Dette giver tættere dækning og øger dermed detekteringen i hele dækningsområdet. De nye detektorer har også den udvidede 5D signalbehandling, som bl.a. betyder detektorerne kan ”se” en person bag en paraply eller lignende.

Fremtidens videoovervågning er IP-baseret
Panasonic System Solutions er verdens pt. største udbyder af professionelt udstyr til videoovervågning. Med mere end 50 års erfaring fra sikkerhedsindustrien har Panasonic bragt mange innovative og unikke løsninger til markedet. Panasonics IP-baserede videoovervågningsløsninger er blandt verdens førende, hvilket blandt andet skyldes den høje billedkvalitet man kan opnå. Det betyder høj sikkerhed, knivskarpe billeder og stor fleksibilitet via TCP/IP.

Effektiv adgangskontrol og identifikation
SiPass fra Siemens Building Technologies giver nem adgangskontrol på 1-512 døre. Løsningen kan integreres med biometriprodukter fra Suprema og Panasonic. Biometriprodukter er hurtige og præcise løsninger, der foretager eksempelvis irisgenkendelse af de personer, der ønsker at passere et kontrolpunkt.

Brandalarmeringsløsninger
Schneider Electrics produktområde ESMI indeholder blandt andet brandalarmeringsprodukter, hvis fokus ligger på en intelligent form for brandalarmering. Det bidrager til målrettet brandslukning, så følgeskader kan minimeres mest muligt. På den måde kan de økonomiske konsekvenser af en brand også holdes i ave.

Talevarsling kan redde liv

Byggeri, der er indrettet til mange mennesker, skal fremover have installeret et varslingsanlæg som en del af brandsikringen. Dette gælder både nye bygninger og installationer i eksisterende bygninger. Bosch Plena talevarslingsanlæg er ikke bare af høj kvalitet, men det lever også op til alle de nye krav i bygningsreglementet. Talevarslingsanlægget kan også bruges til at afspille musik, annoncere tilbud og meget andet.

Analog videoovervågning

I produktrækken på messen vil du også kunne finde analoge løsninger til ethvert formål fra branchens førende producenter: GE Security, Bosch Security Systems og Panasonic.

Tåge der sikrer værdierne

Tågesikringsanlæg er et effektivt kriminalpræventivt redskab, hvor en indbrudstyv vil blive forhindret i sit ærinde ved hjælp af en tåge, der nedsætter sigtbarheden 100% i løbet af få sekunder. På messen kan du se en ny og revolutionerende generation af tågegeneratorer fra MSS Professional A/S.

Alle disse produkter har stort forretningspotentiale og kan bidrage til at øge jeres indtjening – du kan blive klogere på mulighederne under Sectech-messen d. 19.-20. november. Besøg os på stand 43-44 og deltag i konkurrencen om en Apple iPod, biografbilletter og meget andet.

Hvis du vil have yderligere information, er du velkommen til at kontakte salgschef Martin Nielsen på tlf. 36 95 54 00.

 

VIP Fagsektion

ALFA Netværk
Aflytning og spionage
Anti-terror
Aut. virksomheder
Brand
Downloads
Efterforskning
Efterlysning
IT-sikkerhed
Låse, gitter & skalsikring
Nattelivet
Ordforklaring
Råd og vejledning
Satellitovervågning
Visitation/VIP sikkerhed
VIP Medlemskab
Læs mere om DSM ...