VIP Medlemmer Login


Log på
 
Indbrudstyve sætter historisk rekord

2008 har været det værste indbrudsår nogensinde. På bare to år er antallet af indbrud i private steget med 40 procent. Samtidig stjæler tyvene også for flere penge, hver gang de begår et indbrud.

43.768 gange har indbrudstyve været på spil i lejligheder og villaer i løbet af det seneste år. Det gør 2008 til det værste indbrudsår nogensinde, viser en opgørelse fra Forsikringsoplysningen. Antallet af indbrud i villaer og lejligheder har aldrig været over 40.000.

For bare to år siden blev der ifølge Danmarks Statistik kun begået 31.200 indbrud i villaer og lejligheder. Dermed at antallet af indbrud steget med 40 pct. siden 2006.

De rekordhøje indbrudstal får nu Forsikringsoplysningen til at slå alarm.

- Indbrudstyvene er på spil som aldrig før i øjeblikket. Folk bør nu for alvor tænke i at sikre deres bolig mod indbrud, siger chefkonsulent Christian Skødt, Forsikringsoplysningen.

Flere gode ting at stjæle
Forsikringsoplysningen ser danskernes generelt gode økonomi som en stor del af forklaringen på det stigende antal indbrud.

- Mange har udskiftet ældre indbo med nyt, som f.eks. designermøbler og dyre fladskærms-tv, ligesom den gamle stationære pc ofte er skiftet ud med en bærbar. Det betyder, at der selv i almindelige hjem som regel er gode ting at stjæle, siger Christian Skødt.

Tyve får lønforhøjelse
Nye tal viser, at indbrudstyve får lidt mere med i sækken, hver gang de begår et indbrud. Tallene for erstatninger efter indbrud for første halvår af 2008, viser at det gennemsnitlige udbytte ved hvert indbrud er steget med 21 pct. siden 2006.

Læs mere…
 
Overenskomster - Januar 2009

Vagtkontakt er blevet gjort opmærksom på at der findes to overenskomster hos VSL. Den ene kaldes standardoverenskomst og den anden kaldes brancheoverenskomst for vagtselskaber. De fleste vagtselskaber har nok brancheoverenskomsten for vagtselskaber.

I følge de oplysninger Vagtkontakt har modtaget fra et noget uforstående vagtselskab, skulle der være en forskel på næsten 10 % i lønen. Det vil sige at et vagtselskab med standardoverenskomst har ca. 10 % mindre lønudgifter og kan derfor sælge sin ydelse det billigere end et vagtselskab på brancheoverenskomsten for vagtselskaber.

Læs mere…
 
Innovativ pris til Mobotix Q22 overvågningskamera

Ved den nylig afholdte Sectech messe i København uddelte Detektor International endnu engang fornemme priser til årets nye og spændende produkter inden for sikkerhedsindustrien. Den globale markedsleder inden for megapixel overvågningskameraer, Mobotix, modtog med deres højteknologiske overvågningskamera Mobotix Q22 en pris som et af de mest innovative produkter i kategorien CCTV.

Ved weekendens Sectech messe modtog Mobotix en af priserne for årets mest innovative produkt med overvågningskameraet Q22. Hos Mobotix glæder man sig meget over prisen, som underbygger virksomhedens vision om at være den teknologiske markedsleder på digitale overvågningskameraer.

Læs mere…
 
Tågesikring stopper tyven, før vægter og politi har hørt om indbruddet

Datagraf har haft flere indbrud, hvor tyve på under 6 minutter er brudt ind og er forsvundet med større værdier. Forsikringsselskabet forlanger kun, at vægtere skal nå frem senest 35 minutter efter et indbrud, og politiet nægter helt at køre til indbrud i virksomheden. Derfor har man nu monteret Protects tågekanoner, der fylder et lokale på 6.000 m3 på under 20 sekunder - og dermed forhindrer tyveri af værdifuldt it-udstyr.  

Datagraf med adresse i Auning nord for Århus er en af Danmarks største grafiske virksomheder. De varetager kommunikation, design og produktion af en række medier til private og offentlige virksomheder samt til organisationer. Datagraf beskæftiger i dag 300 medarbejdere.

Læs mere…
 
Optimal overvågning er fremtidssikring

Professionel rådgivning i overvågningsløsninger var på dagsordenen, da Panasonic, Lemvigh-Müller, GE Security og Milestone i samarbejde fremlagde deres bud på, hvordan man bedst griber det an, når man som rådgiver eller slutkunde skal sammensætte en overvågningsløsning.

Den røde tråd igennem indlæggene på seminaret var en case om en overvågningsløsning hos en fiktiv industrivirksomhed. Ud fra hver sit perspektiv gav de fire indlægsholdere en beskrivelse af, hvordan opgaven kunne gribes an.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIP Fagsektion

ALFA Netværk
Aflytning og spionage
Anti-terror
Aut. virksomheder
Brand
Downloads
Efterforskning
Efterlysning
IT-sikkerhed
Låse, gitter & skalsikring
Nattelivet
Ordforklaring
Råd og vejledning
Satellitovervågning
Visitation/VIP sikkerhed
VIP Medlemskab
Læs mere om DSM ...